top of page

Aftermovie - Tehokas tapa markkinoida tapahtumaa ja luoda unohtumattomia muistoja


Kuva rock-konsertista


Aftermovie eli tapahtuman jälkimarkkinointiin tarkoitettu videokooste on tullut vahvaksi markkinointityökaluksi tapahtumajärjestäjille ympäri maailman. Tämä visuaalinen kokonaisuus tallentaa tapahtuman energian, tunnelman ja ainutlaatuisuuden yhteen pakettiin. Se ei ainoastaan houkuttele potentiaalisia kävijöitä, vaan luo myös unohtumattomia muistoja niille, jotka ovat olleet osana tapahtumaa.


Tunnelman välittäminen ja muistojen luominen

Jokainen tapahtuma ansaitsee huomiota myös sen jälkeen kun tapahtuma on päättynyt. Tunteiden ja kokemusten uudelleen herättäminen jättää tapahtuman osallistujiin unohtumattoman vaikutuksen.

Aftermovie tarjoaa mahdollisuuden esitellä upeita lavasteita, värikkäitä valoja, huippuesiintyjiä ja innostuneita osallistujia. Visuaalisuus vetoaa ihmisiin ja herättää heidän mielenkiintonsa. Tapahtumavideon avulla voidaan välittää vahva tunnelma ja fiilis tapahtumasta katsojille. Kun katsojat pääsevät näkemään videolla tapahtuman energiaa, innostuneita osallistujia ja ainutlaatuista ilmapiiriä, heidän halunsa olla osa vastaavia tapahtumia kasvaa.

Sosiaalisen median hyödyntäminen

Aftermovie on erinomainen sisältö sosiaalisen median kanaviin, kuten YouTubeen, Instagramiin ja Facebookiin. Sen jakaminen näillä alustoilla tarjoaa tapahtumalle näkyvyyttä ja tavoittaa laajemman yleisön. Ihmiset jakavat mielellään aftermovieta omilla verkostoillaan, mikä voi saada aikaan lumipalloefektin ja levittää tapahtuman viestiä entistä laajemmalle yleisölle. Sosiaalisen median avulla aftermovie voi saavuttaa suuren määrän potentiaalisia tapahtumakävijöitä.






bottom of page